RedRiz+Q10 tabl punariisivalmiste (1 × 60kpl)

16,53 €
306,11 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kpl
Tuotenumero (Muu) 2399087

Markkinoija

Harmonia Life Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Vahva punariisi-vitamiinivalmiste, jossa mukana ubikinoni Q10. 

Käyttötarkoitus:

Vahva punariisi-vitamiinivalmiste, jossa mukana ubikinoni Q10.1–2 tablettia 2 kertaa päivässä. Tuotetta suositellaan käytettäväksi kahden–kolmen kuukauden pituisina kuureina, joiden jälkeen pidetään vähintään kuukauden pituinen tauko.Vuorokausiannos (2-4 tabl) sisältää:Punariisi 267-534 mg (josta monakoliini K:ta 4-8 mg)Koentsyymi Q10 10-20 mg.

Ainesosaluettelo:

Punariisijauhe (Monascus purpureus -fermentoitua riisiä), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, kalsiumfosfaatti, kroskarmelloosi), ubikinoni-/koentsyymi Q10-jauhe, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyeteeniglykoli, hydroksipropyyliselluloosa).

Huomioitavaa:

Ei hiiva-allergiselle. Ei maksasairaudesta kärsivälle. Ei imettävälle. Ei raskaana olevalle. Ei statiinilääkkeitä käyttäville. Punariisikuurin aikana ei pidä juoda greippimehua – se sisältää yhdisteitä, jotka hidastavat aktiivisten aineiden puoliintumista kehossa. Ei saa käyttää samanaikaisesti lääkärin määräämän kolesterolilääkityksen kanssa.